luni, 23 august 2010

SCRISOAREA PRESEDINTELUI SCMD CATRE CADRELE MILITARE IN REZERVA SI IN RETRAGERE DIN STRUCTURILE SISTEMULUI NATIONAL DE APARARE

duminică, 8 august 2010

Catre cadrele militare in rezerva si in retragere din MApN, MAI, MJ, MT, SPP, SIPA, SRI, STS, etc, care nu fac parte din sindicatul cadrelor militare in rezerva


Doamnelor si domnilor colegi,

In conditiile in care suntem supusi unei agresiuni fara precedent, urmarindu-se nu numai pauperizarea si incriminarea, ci lichidarea noastra ca structura socio-profesionala, un numar ingrijorator de mare dintre dumneavoastra nu faceti inca parte din SCMD. Explicatiile sunt multiple.

Unii dintre dumneavoastra, putini la numar, traind izolati, ca in desertul Gobi, fara camarazi prin preajma, fara Internet, fara televizor si fara radio, nu ati auzit inca de existenta SCMD. Pe masura ce va veti intoarce in Mileniul III, va asteptam cu bratele deschise.

Cea mai mare parte dintre dumneavoastra, desi ati auzit de existenta SCMD si sunteti la curent cu actiunile sale, stati in expectativa nu din lasitate sau din calcul, ci pentru ca zeci de ani de educatie in bocanci, cu inocularea datoriei “”ascultarii fata de ordine”” si doua decenii de mancurtizare, adica de imbecilizare a Romanului prin invatamant, cultura si media, de conducere impasibila si tradatoare, de inlocuire a valorii autentice cu nonvaloare, v-au tocit, odata cu instinctul de conservare si spiritul analitic si initiativa! Cadeti usor prada tradatorilor care se straduie sa ne contracareze cu vorbe contrazise de fapte si sa ne manipuleze prin minciuni “”logice””. Va vine greu sa admiteti ca cei pentru care ati fost educati sa va dati viata, fiindca reprezinta Statul, sunt astazi adversarul care trebuie lichidat tocmai pentru a salva Statul! Ca sa reveniti la realitate, rupeti-va zece minute din timpul dumneavoastra si verificati una din afirmatile care va hipnotizeaza de 2 ani, scotandu-va dintr-o lupta legitima – aceea ca ‘’pensiile sub 3000 lei nu vor fi recalculate”, adica micsorate. Cititi textul Legii 119/2010, textul Normelor de aplicare si textul Proiectului Legii sistemului unitar de pensii si veti vedea ca totul e gargara. E minciuna pe care o acceptati pentru ca NU PUTETI CREDE, pentru ca VRETI CU DISPERARE SA FIE ASA! Nicaieri nu apare insa vreun plafon, nicaieri cifra de 3000 lei! TOATE PENSIILE VOR SCADEA IN BATJOCURA, IN CLIPA IN CARE, PRIN LEGE, DUPA O VIATA DE PRIVATIUNI, O VIATA DE CAINE DE PAZA, VA VETI PIERDE CALITATEA DE MILITAR! Cand va vor veni fluturasii acasa cu noile “”pensii””veti crede si veti scuipa imbecilii si tradatorii, pe cei care din paranoia de ‘’Napoleon”” neimplinit sau din interes meschin, pentru avantaje de baieti de minge, insulta cu spume la gura SCMD, perpetuand minciuna ca militarii nu pot constitui sindicate. Verificati: in toate statele UE exista SINDICATE ALE MILITARILOR ACTIVI, iar Romania de astazi este stat membru UE, nu mai este Romania lui Stalin, Brucan, Walter Roman, Leon Tisminetki, Denis Patapievici, Hrusciov, Brejnev, Leonte Rautu sau Gogu Radulescu. Cand va veti trezi la realitate, va asteptam cu bratele deschise, pentru ca numai “”in Unire sta puterea””!

O alta categorie dintre dumneavoastra o constituie “”Napoleonii”” – cei atinsi de paranoia Puterii, cei care le stiu pe toate, le-au inventat pe toate, Soarele, Luna, culoarea “”verde””, etc, care au solutii pentru tot, care considera ca s-au nascut “”imparati”” ori “”Dumnezei”” si care emit de pe margine sfaturi, ordine, directive, disperati ca nu sunt in centrul atentiei. Pe acestia nu ii asteptam, pentru ca suntem satui de gargaragii, de nebuni, de destepti in fruntea mesei, care il inlocuiesc intotdeauna pe “”NOI”” cu “”EU””, de “”Napoleoni””care au distrus sistemul nostru de aparare, convinsi ca ideile strecurate de manipulatori sunt ale lor. Pe acestia si pe agramatii care si-au cumparat titlurile si gradele de care fac astazi parada, printr-un servilism dezgustator, cu bani pesin (30 000 $ gradul de general maior inainte de anul 2000, 20 000 €, dupa 2000) sau prin relatii de rudenie, nu-i asteptam! Sa ne critice in continuare de pe marginea santului, sufocandu-se mai departe cu propriile lor ambitii si cu propria lor neputinta! Si sa produca ONG-uri care, adunate ca efective, ar demonstra ca populatia Romaniei este mai mare decat numarul rezultat din recensamant cu cateva milioane de cetateni cu drept de vot…


Si a patra categorie, pe care, de asemenea, nu o asteptam, este cea a tradatorilor, a celor care au mers la prada cu invadatorii, smulgand si ei ciozvarte din vita lovita de moarte, numita Romania, sau primind pomeni (o “”fabrica de grade””, o masina in folosinta personala, o “”indemnizatie””, o invitatie la masa stapanului, un bilet la sanatoriu, etc).


Tuturor insa, din solidaritate ostaseasca, va punem la dispozitie, “”arme si munitii””, daca vreti sa va aparati la un moment dat singuri drepturile, astfel:


1.Nu va bazati pe Constitutia Romaniei, pentru ca tovarasul Basescu si gasca lui de slugi au facut din ea hartie igienica!
2.Prevalati-va de principiile de drept international ale neretroactivitatii legii si sperantei legitime.
3.Pensia nu este un venit ci o creanta asupra statului, conform solutiilor date de CEDO.
4.Pensia este un drept castigat, conform Conventiei pentru drepturile omului, Protocolul 1, Art. 6;
5.Pensia constituie un drept patrimonial, conform Conventiei pentru drepturile omului, Protocolul1, Art. 1.
6.Asimilata dreptului de proprietate, pensia nu poate fi diminuata (prin “”recalculare””, spre exemplu) nici confiscata, conform Tratatului de la Lisabona, Art.45, Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art. 17, Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, Art. 17, pentru ca nu se poate aduce atingere dreptului de proprietate.
7.Diminuarea pensiei prin legi anticonstitutionale si antieuropene constituie un caz de DISCRIMINARE, conform Conventiei pentru drepturile omului, protocolul1, Art. 6.
8.Persoanele in varsta au asigurat dreptul la securitate si asistenta sociala, la o viata demna si independenta – vezi Carta Drepturilor Fundamentale a UE, Art 25 si Art. 34 si Declaratia Universala a Drepturilor Omului, Art. 25.
9.Orice cetatean are dreptul la o buna administrare, conform Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art. 41.
10.Drepturile si libertatile castigate nu pot fi desfiintate, conform Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, Art. 30.
11.In situatiile de mai sus, UE trebuie sa intervina pentru reparatiile necesare, conform Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art.41, iar legislatia europeana prevaleaza aberatiilor legislative basesciene.

Toate prevederile de mai sus exista si in Constitutia Romaniei dar, repetam, nu apelati la ea deoarece in Romania nu mai exista democratie, nici chiar dictatura de dezvoltare, ci o dictatura dementa, sinucigasa!.

Deci fratilor ostasi, “”veri de ce neam veti fi…””, daca aveti curajul macar sa ganditi, daca nu si sa strigati alaturi de noi “”Jos tiranul””, va asteptam in SCMD.
Daca nu, folositi cele ce v-am daruit, luptati pe cont propriu si Dumnezeu sa va lumineze calea!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTE,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU