joi, 28 octombrie 2010

ECOUL PETITEI SINDICALISTILOR REZERVISTI BOTOSANENI LA BRUXELLES

         Conform unui comunicat al Presedintelui SCMD, Col (r) Prof. dr. Mircea Dogaru, la Senatul Romaniei si Camera Deputatilor, au fost primite cele doua petitii intitulate "Vrem sa muncim", privind interdictia  cumulului pensiei cu salariul conform legii 329/2009 si "Apel la ratiune", privind reducerea pensiilor militare aflate in plata prin recalculare, conform prevederilor legii 119/2010, pe care o delegatie a FilIalei noastre, formata din zece ofiteri superiori apartinand, atat M.Ap.N cat si M.I.R.A., au inmanat-o Domnului Europarlamentar Victor Bostinaru,  membru al Comisiei pt Petitii,  in prezenta Fostului Ministru al Apararii, Domnul Europarlamentar Ioan Mircea Pascu, in luna iunie a acestui an, in numele filialei noastre si a  Comitetului Director al SCMD. In adresa care insoteste aceste documente se solicita sefilor celor doua camere punctul lor de vedere.
           Acesta este un semnal imbucurator, care demonstreaza ca apelul nostru a fost luat in considerare, asa cum ni se preciza si in raspunsul adresat  filialei noastre, inca din luna iulie a acestui an.


           Redam in continuare comunicatul Presedintelui SCMD publicat pe blogul Comietului Director al SCMD  "Indisciplinatii comunica
      
          Indisciplinatii care si-au permis sa critice Cotrocenii si FMI, de Ziua Armatei, in loc sa fie alaturi de adevaratul erou Emil Boc, cu ocazia decorarii sale si a altor slugi ale dictaturii, anunta pe aceasta cale ca au comis tradarea: s-au adresat Consiliului Europei, demonstrand prin petitii ca banda Basescu-Boc-Oprea-Udrea incalca in Romania toate drepturile omului si cetateanului prevazute de Carta Fundamentala a Drepturilor UE.

       Cadoul primit de Ziua Armatei de respectiva banda a constat intr-o cerere de raspuns a Consiliului Europei, insotita de copii ale petitiilor noastre (in limbile engleza si romana) adresate Parlamentului, prin presedintii celor doua Camere.
Consiliul Europei asteapta raspuns. Si noi!"


Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. DOGARU MIRCEA