luni, 5 septembrie 2011

DOMNUL OPREA SI-A INCEPUT, DEJA, CAMPANIA ELECTORALA CU ...MINCIUNI...???

           Dupa ce mai bine de un an de zile ne-a intoxicat cu tot felul de minciuni legate de recalcularea pensiilor militare, acum a inceput sa ne trimita si  scrisori de genul celei de mai jos prin care isi incepe, deja, campania electorala.
          Este clar pentru oricine scopul electoral al acestei scrisori. Si totul, ar fi poate de inteles, daca, ar fi  adevarat macar in forma, sau in continut. Din pacate insa, el se adreseaza, cica, tuturor celor carora, s-ar spune, ca li s-a marit pensia , datorita efortului sau nemasurat, promitandu-li-se, ca acest lucru   se va incepe de anul viitor. 
        Ce sa inteleaga insa acel "stimat domn", ce primeste asemenea epistola, in conditiile in care el deja a primit, decizia revizuita cu vreo sapte lei in plus, inca de acum o luna...??? Sa creada ca i se va mai revizui o data pensia si i se va mai mari o data cu. inca... vreo doi lei...????
         Ce fel de scrisoare le va trimite insa, ministrul Oprea, celor carora li se va diminua pensia cu sume cu prinse  intre 500 si  1500 de lei,  incepand cu aceeasi data, desi au avut "cariera completa"  la data pensionarii??? Cum va sta cu fruntea sus in fata acestora si cum se va mai putea uita in ochii lor, in conditiile in care, marea lor majoritate, au avut functii de raspundere in cadrul armatei ??? Cu ce au gresit ei  fata de armata, ca  sa fie asa de aspru sanctionati ??? Sau poate  se stie  ca ei, sigur, nu pot fi manipulati si nu pot fi determinati sa voteze cu el si partidul sau de tradatori,  si atunci, mai bine sa-i pedepseasaca  preventiv, poate s-or mai razgandi pana la alegeri.
         Va lasam, insa,  placerea de a analiza singuri continutul acestei scrisori,  inainte de a o primi fiecare, si va rugam in acelasi, timp sa-i multumiti  apoi, prin vot, asa cum se cuvine.


        Biroul operativ