marți, 17 iulie 2012

INVITAŢIE MITING

   
Jos Basescu! Votati “DA”! 

Comunicat

,,NESIMTITII” din sistemul național de apărare, MApN, MI, SRI, STS, MJ, sunt rugați să participe în număr cât mai mare la mitingul organizat de USL în ziua de duminica 22.07.2012 începând cu orele 10,00, în Piata Unirii din IAŞI , miting USL antibăsist, la care va participa preşedintele interimar CRIN ANTONESCU şi premierul VICTOR PONTA.
Camarazi, să nu uităm că din ianuarie 2011 mulțumită „comandantului suprem” au fost trimiși în neființă sute de colegi care nu au acceptat umilința degradării statutului de militar, și a celui de asistat social așa cum a binevoit să ne numească puterea portocalie, în frunte cu „Muc cel Mic” și șleahta lui „Cascadorii râsului”.
Vă aducem aminte că am depus un JURĂMÂNT MILITAR, față de România pentru apărarea valorilor democratice și a drepturilor omului și nu pentru un individ certat cu legea (vezi dosarele penale aflate pe rol, și închise datorită imunității „Flota”, „Casa din Mihăileanu”), care pe noi ca militari nu ne reprezintă.
Filiala 1 Iasi a SCMD, ca si Filiala 1 Botosani se solidarizează cu Dna. Învățătoare Cristiana ANGHEL, în demersul său pentru apărarea suveranității, democrației și a statului de drept și a libertății omului.



            In baza protocolului de colaborare, încheiat de filiala noastră,  pe plan local, cu USL-ul, precum şi a Contractului - social, încheiat pe plan national între CNSC (din care  facem parte) şi USL,  am primit invitaţia de a participa la acest miting pentru demiterea lui Traian Băsescu, pentru urmatoarele motive:



           Aşa cum am hotărât în adunarea generala din 10.07.20012, vă adresez   rugămintea de a participa în număr cât mai mare la acest la miting, pentru a- i spune:
" DESTUL, DOMNULE   TRAIAN BĂSESCU, PREŞEDINTE  SUSPENDAT,  
FOST COMANDANT SUPREM, NE-AM SĂTURAT DE BINELE TĂU " !!! 

         Acei camarazi care doresc să participe la această acţiune, îi rugăm să   comunice despre această intenţie la telefonul 0722227343,  pînă cel tîrziu vineri  la orele 12.00,  pentru putea  organiza corespunzător deplasarea.



       Deplasarea se va face cu un autocar care va pleca duminică 22.07.2012 ora 06.30 din fata Casei Armatei Botoşani.





Preşedinte Filiala 1 Botoşani a SCMD,
Col. (rz.)   Mircea  COMĂNECI