luni, 30 iunie 2014

SCMD REPREZENTAT LA MANIFESATIA DE LA CHISINAU DIN 28 IUNIE 2014


      Si SCMD a fost reprezentat, asa cum se cuvine,  la manifestatiile de protest fata de cei care au ocupat Basarabia timp de peste 200 de ani. Acestea  s-au desfasurat la CHISINAu in data de 28 iunie 2014. Au participat  Col (r) Mircea Comaneci, Vicepresedinte, inca (??), al SCMD, Vicepresedinte al Filialei, Asociatiei culturale si de educatie patriotica, "Vatra Romaneasca", membru al Cosiliului Unirii, inca de la infiintarea acestuia, in 2012, Col (r) Radu Grigoras,  Vicepresedinte al filialei 1 Botosani a SCMD, Col (r) Andrei Calcea, Presedinte al Filialei SCMD din Orhei, veteran al razboiului din Transnistria. 
      Primul si cel de-al treilea participant al SCMD, au luat si cuvantul la mitingul organizat cu prilejul comemorarii, in "Piata Stefan Cel Mare si Sfant". La final a fost adoptatat si un document intitulat  Scrisoare a Consiliului Unirii către Putin, redactat in trei limbi romana, rusa si engleza, fiind apoi inmanata reprezentantului Consulatului Rusiei de la Chisinau. Din delegatie au facut parte si cei trei reprezntati ai SCMD, Col (r) Mircea Comaneci, Col (r) Radu Grigoras, Col (r) Radu Grigoras.
        Iata si cateva imagini graitoare a amplorii si succesului de care s-a bucurat aceasta manifestare :Col (r) Mircea Comaneci