miercuri, 30 iulie 2014

ZIUA IMNULUI NATIONAL - SARBATORITA CU DESTUL FAST SI LA BOTOSANI29 IULIE ZIUA IMNULUI NATIONAL A FOST SARBATORITA LA BOTOSANI, PE UN NOU AMPLASAMENT IN FATA CERCULUI MILITAR BOTOSANI.

PE ACEST LOC  S-AU MONTAT TRIBUNA SI TREI CATARGE PE CARE SUN ARBORATE NOILE  DRAPELE DEFINITORII  PENTRU ISTORIA  POST-DECEMBRISTA A ROMANIEI : DRAPELUL NATIONAL AL ROMANIEI, DRAPELUL UNIUNII EUROPENE SI DRAPELUL NATO.

LA FESTIVITATE AU PARTICIPAT REPREZENTANTII PREFECTURII, AI CONSILIULUI JUDETEAN SI PRIMARIEI BOTOSANI. AU LIPSIT TITULARII ACESTOR INSTITUTII FIIND OCUPATI CU ALTE TREBURI MAI IMPORTANTE. AU PARTICIPAT , DE ASEMENEA REPREZENTANTI PARTIDELOR PRECUM SI AI INSTITUTIILOR DE FORTA ALE JUDETULUI, GARNIZOANA BOTOSANI, INSPECTORATUL POLITIIEI JUDETENE, INSPECTORATULUI PENTRU SITUATII DE URGENTA , INSPECTORATUL DE JANDARMI , INSPECTORANTUL POLITIIEI DE FRONTIERA , PRECUM SI AI UNITATILOR MILITARE DIN MUNICIPIUL BOTOSANI . 

S-AU  ALATURAT OFICALITATILOR UN PUBLIC DESTUL DE NUMEROS DIN RANDUL CETATENILOR MUNICIPIULUI CA SI REPREZENTANTII ASOCIATIILOR SI ORGANIZATIILIOR NONPROFIT PRINTRE CARE ENUMERAM SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD),  FILIALA BOTOSANI A ASOCIATIEI "CULTUL EROILOR", ASOCIATIA CADRELOR MILITARE IN REZERVA SI RETRAGERE, ASOCIATIA VETERANILOR DE RAZBOI DIN MApN SI MAI, VATRA ROMANEASCA. 

DUPA INTONAREA IMNULUI DE STAT SI A  CEREMONIALULUI RELIGIOS, AU ROSTIT ALOCUTIUNI SUBPREFECTUL JUDETULUI, D-L EC. TIGANUCA GELU, VICEPRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN, D-L EC. SORESCU GHEORGHE, PRECUM SI LOCTIITORUL COMANDANTULUI GRNIZOANEI BOTOSANI, LT. COL. TITILIUC CORNELIU.


FESTIVITATEA S-A INCHEIAT CU INTONAREA PRIMELOR PATRU STROFE ALE IMNULUI DE STAT URMATA DE DEFILAREA GARZII DE ONOARE.BIROUL OPERATIV AL FILIALEI BOTOSANI AL SCMD