joi, 2 august 2012

O NOUA VICTORIE A SCMD



 Victorie



      Solutia propusa de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), in numele Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), a fost adoptata de Curtea Constitutionala, care a amanat pronuntarea asupra referendumului pana la elucidarea definitiva a problemei numarului actual al cetatenilor cu drept de vot ai Romaniei.
            Oricat ar urla sustinatorii Basescului si ambasadorul de jalnica prestatie al lui Joe Biden in Romania, Curtea Constitutionala, chiar cu 5 membri din 9, numiti politic de gasca Basescului, nu putea legitima o frauda (o noua frauda) a regimului dictatorial Basescu si nu putea accepta ca milioane de morti sa ridice pragul impus de stapanii europeni ai vacii de muls numita Romania.
        Asadar, stimati camarazi din SCMD si CNSC, solutia propusa de noi, ieri, 01.08.2012, solutie de bun simt, a fost acceptata. Dupa Decizia I.C.C.J. din 7 ianuarie 2011, este a doua victorie majora obtinuta de SCMD si prima obtinuta de CNSC, in interes national. Din acest moment, noi, SCMD, decretam ofensiva generala pentru debasificarea Romaniei. Nu putem uita ca cei ce si-au batut joc de toate categoriile socio-profesionale si de varsta din Romania sunt soldati basescieni ai PDL, UNPR si UDMR.
          Dumnezeu sa ajute poporul roman! Dumnezeu sa deschida ochii celor orbiti de stralucirea minciunii si a tradarii! 
       Cu Dumnezeu inainte, spre victoria finala din 12 septembrie 2012! “Cu noi e dreptul si dreptatea. Cu noi e cauza cea buna. Cu noi e Dumnezeu cel sfant!” (Mihai Viteazul, Selimbar, 1599).
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU