joi, 9 august 2012

O ZI FARA ACCIDENTE RUTIERE




Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie Filiala Botoşani  organizează vineri, 10 august 2012, pe principalele străzi ale Municipiului şi ale judeţului Botoşani evenimentul “O zi fără accidente rutiere”, care are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice privind necesitatea prevenirii şi reducerii numărului accidentelor rutiere şi limitării consecinţelor acestora.

          Evenimentul este organizat în parteneriat cu Poliţia Rutieră Botosani şi alte organizaţii neguvernamentale, participanţii la acţiune   vor înmâna trecătorilor pliante de promovare a evenimentului şi de prevenire a   accidentelor rutiere.

AVAC îi îndeamnă pe toţi cei care vor să se alăture acestui demers de reducere a numărului de accidente rutiere în România, iar  ziua de  vineri să devină  o zi în care să nu se înregistreze nici un eveniment rutier nedorit  sau accident rutier, să-şi  prindă o panglică de culoare albă la oglinda lateral  sau la  antena maşinii ori să o ataşeze la antebraţ.
Cei care doresc să se alăture acestei acţiuni sunt rugati, ca  în semn de solidaritate, în aceasta zi să poarte  haine albe.
Preşedintele Filialei Botoşani a AVAC
Col (r) Costică Holcă