joi, 29 aprilie 2010

ZIUA VETERANILOR DE RAZBOI LA BOTOSANI




Filiala 1 Botosani a Sindicatuluti Cadrelor Militare Disponibilizate in Rezerva si in Retragere a participat cu o delegatie formata din presedintele acetuia Col (r)Mircea Comaneci si doi vicepresedinti Lt.col.(r) Dumitru Bulboaca si Plt. adj.(r) Mircea Muraru, la festivitatile prilejuite de Ziua Veteranilor de Razboi din Romania, sarbatorita la Botosani in data de 29 aprilie 2010,impreuna cu oficialitatile locale, in frunte cu Presedintele Consiliului Judetean D-nul Mihai Tibuleac, Prefectul Judetului, D-nul Cristian Roman, Viceprimarii Miunicipiului Botosani D-nii Catalin Alexa si Florin Gheorghita, precum si sefii tuturor institutiilor deconcentrate ca si reprezentantii partidelor si organizatiilor non-guvernamentale, asociatiilor Cadrelor Militare in Rezerva si retragere, Cultul Eroilor si Vatra Romaneasca. Ceremonialul militar, din fata Monumentului Eroilor Botosaneni, a debutat cu o slujba religioasa savarsita de preotul garnizoanei Dumitru Gradinaru.



In prezenta celorlalte oficialitati, civile si militare, delegatia sindicatului nostru a depus o coroana de flori la Monumetul Eroilor Botosaneni, cazuti atat in primul cat si in cel de-al doilea razboi mondial, in lupta pentru independenta si suveranitatea Romaniei, onoarea, demnitatea si libertatea poporului roman.



Ulterior, incepand cu ora 10.00, la Cercul Militar a avut loc o Adunare Festiva organizata de Filiala Judetului Botosani a Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi, la care in prezenta Prefectului Judetului Botosani D-nul Cristian Roman si a Viceprimarului Catalin Alexa, au fost prezentate alocutiuni de catre presedintele acesteia, domnul Col(r)Gheorghe Prajinaru, precum si de catre reprezentantii celorlalte institutii, organizatii si asociatii. Au fost inmanate plachete si diplome de onoare veteranilor prezenti la festivitate ca si celorlalti invitati. Festivitatea s-a incheiat cu o receptie oferita de Filiala Botosani a ANVR.

Biroul operativ al Filialei 1 Botosani a SCMD

P.S.Pentru vizualizarea imaginilor dati dublu clik pe imagine.