miercuri, 30 iunie 2010

HOTARARE A ADUNARII GENERALE DIN LUNA IUNIE 2010

Adunarea generala a Filialei 1 Botosani a SCMD s-a imbogatit cu inca 10 membri din toate elementele componente ale Sistemului National de Securitate, precum MApN(2), MI(5), SRI(1) si nu chiar orice persoane, ci unele care au avut functii importante, de conducere in cadrul acestor structuri la nivelul judetului. Ca urmare s-au ales si 3 noi vicepresedinti , respectiv Col(r) Costica Chitac, Col(r)Sandu Vasile, Col(r)Nicolai Nechita.
S-au aprobat materialele prezentate la fiecare punct al ordinii de zi.

Adunarea generala in unanimitate de voturi a hotarat postarea unui apel umanitar catre toti sindicalistii nostri si nu numai, privind strangerea de fonduri si materiale de orice natura pentru ajutorarea sinistratilor din judetul Botosani, in special a veteranilor de razboi, penionarilor militari si nu numai, dr si familiilor greu incercate de stihiile naturii.

S-a stabilit de asemenea, ca pe timpul verii activitatea noastra sa continue urmand ca si pana acum sa ne desfasuram adunarile generale lunar, in ultima miercuri a lunii, dar daca apar probleme noi, sa ne convocam telefonic ori de cate ori este nevoie.

Vom intensifica activitatea de primire de noi membri ca si de incheierea de protocoale de colaborare cu toate asociatiile cadrelor militare in rezerva si in retragere din toate structurile sistemului national de aparare ca si cu alte ONG-uri, sindicate ale celor in uniforma, ca si cu asociatii culturale, stiintifice, fundatii etc... pe probleme concrete.

Vom atrage in randul nostru si vom incheia protocol de colaborare si cu Asociatia Veteranilor de razboi, mai ales pe cei care au fost militari de cariera, ca si cu Asociatia "CULTUL EROILOR", cu care avem deja o buna colaborare, pe diverse planuri.

Biroul operativ