sâmbătă, 12 martie 2011

ACEI OAMENI MINUNATI CARE NE CONDUC - PRELUARE DE LA POLITIA COMUNITARA BUCURESTI

  "Asta are atatea diplome ca o face sa paleasca de invidie, din mormant si pe raposata "ADI" (academician doctor inginer). Cine stie? Poate vor avea aceeasi soarta la cate studii de baza le-a avut -scoala de maistri iar armata a terminat-o cu gradul de fruntas. Cred ca asta este blestemul neamului nostru cel putin de la Razboiul II Mondial incoace. Sa fim condusi de prosti. Insusi marele incrucisator are decat 4 ani de scoala militara/navala si zice ca-i inginer (cu 4 ani de studii la frecat puntea). Boc stiti bine cum a terminat dreptul, iar restul de ministrii sunt tamplari, chelneri, dresori..."


Acesti oameni minunati care ne conduc!

             Leibnitz University din SUA (nu din Germania) este o fabrica de diplome ("diploma mill") in special pentru est-europeni. Se plateste o taxa si se practica invatamantul la distanta. Asta e ca si cand eu in fata calculatorului, neras de vreo saptamana si scriu cuiva pe mess "sunt blonda si am 90-60-90".
            "Leibniz University looks like it's perhaps being run by an Italian located in the Milan area.
http://www.linkedin.com/pub/3/B38/485." "There do seem to be a number of Europeans who are boasting doctorates from this seemingly-spurious pseudo-American thing."
            Din punct de vedere al pregatirii profesionale, intr-o tara normala, cazul acesta ar fi o blasfemie, executata imediat. Dar la "alesii boborului" e o chestiune perfect normala. Cum naiba o fi sarit din scoala ... de maistrii, direct in postuniversitare? In ce limba si-o fi sustinut teza din Leibniz University - United States of America ?
           Curat-murdar (vorba lui Pristanda-personajul lui Caragiale). Dl.Pl.obosit, mai rau mi-ati facut cu datele astea. Si asa aveam o greata, acum mi-e rau tare. Trec peste "cartoanele alea, "diplome", care sunt date de regula la protocolul unor festivitati , activitati organizate in sectorul sau de activitate , dar sa fi facut general direct din soldat, asta numai in armata lui "Oprea" mai intalnesti asa ceva . Iar despre studiile facute la SRI si MAI, ca si titlul de doctor, revin la vorba nepotelului meu :"ma lasi!?
            Doamne ! Rau am mai ajuns. Rau a mai ajuns "Armata Romaniei " !!!
           Am ramas MUT !!

CIUDAT CAT DE REPEDE AJUNG UNII GENERALI... PESTE NOAPTE, LA APELUL BOCANCILOR, SAR DE LA FRUNTAS LA GENERAL. IA PRIVITI! MAI ALES dl. PDL-ist, care, a facut ceva scoli sa ajunga colonel. ONTANU A SARIT DE LA TARNACOP, ROABA, LOPATA (TRL) LA EXPERT PARLAMENTAR???

Neculai Onţanu
    Functia: Primar
   Audiente: Luni, începând cu ora 11.
   Telefoane: 021.209.60.02, 021.209.60.63
   Fax: 021.252.80.39
   Email: neculai_ontanu@ps2.ro
   Date personale: Născut la 13 septembrie 1949, jud.Neamt.
                              Căsătorit, 2 copii.
   Studii: Facultatea de Sociologie şi Psihologie
  Activitate profesionala: - 1968 - 1995 - Muncitor, maistru principal constructor - în domeniul constructiilor, mai precis al constructiilor de locuinte.
                                         -  1995 -1996 - Expert parlamentar la Camera Deputatilor
                                         - 1996 - 2000 - Consilier General în Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
                                         - 2000 - în prezent - Primar al Sectorului 2, Bucuresti.
Situati Militara - 1970-1971 - stagiu militar - Regimentul 1 Artilerie, UM Artilerie nr 01217 - Slatina
                           - General maior în rezerva - Ministerul Apararii Nationale
Studii postuniversitare    - 2010 - DOCTOR în Ştiinţe Militare şi Informaţii - Academia Nationala de  Informatii "Mihai Viteazul"  - INSTITUTIA:  Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", Colegiul National de Informatii
                                        - iunie 2009 - "Securitate nationala " - INSTITUTIA: Colegiul National de Aparare
                                        - 2007 - "Securitate si buna guvernare"
                                        - DOCTOR în Administratie Publica - Leibniz University - United States of America

DA SA VEDETI CATE DIPLOME ARE... CHIAR SI DE LA "ancmrr"

Diplome si medalii - 14 ianuarie 2010 - Diplomă de onoare acordată de Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă şi Artă
                               - 01 noiembrie 2009 - Medalia comemorativă de aur a Municipiului Veszprem
                               - 22 octombrie 2009 - Premiul de excelenţă conferit de Portalul Naţional de Administraţie Publică administratie.ro
                               - 12 octombrie 2009 - Medalia de onoare conferită de Asociaţia Scriitorilor Bucureşti
                               - 2009 - Diplomă pentru Mecenatul Cultural acordată de Muzeul Naţional al Literaturii Române
                              - 30 august 2009 - ORDINUL "SANCTUS STEPHANUS MAGNUS" conferit de Patriarhia Română
                              - 05 decembrie 2007 - ORDINUL NATIONAL "SERVICIUL CREDINCIOS" ÎN GRAD DE "CAVALER" conferit de PRESEDINTELE ROMÂNIEI domnul TRAIAN BASESCU , "în semn de apreciere deosebita pentru devotamentul pus în slujba cetatenilor, pentru contributia personala la revigorarea culturala si spirituala a Capitalei, prin actiunile organizate pentru ca istoria noastra sa se pastreze vie în sufletele bucurestenilor"
                             - 19 decembrie 2007 - "MERITUL ACADEMIC" conferit de ACADEMIA ROMÂNA, "pentru merite deosebite în promovarea si sprijinirea culturii"
                             - 15 aprilie 2008 - DIPLOMA conferita de COMANDAMENTUL NATIONAL PENTRU SECURITATEA SUMMIT-ULUI , "pentru contributia exceptionala în sprijinul Summit-ului NATO, desfasurat în Bucuresti, România, în perioada 02-04 aprilie 2008"
                              - 06 mai 2008 - Diploma de MEMBRU DE ONOARE conferita domnului colonel (r) Neculai Ontanu de ASOCIATIA NATIONALA A A CADRELOR MILITARE ÎN REZERVA SI ÎN RETRAGERE "ALEXANDRU IOAN CUZA", "pentru sprijinul permanent acordat Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare în Rezerva si în Retragere din Ministerul Apararii".
                             - 30 septembrie 2008 - Premiul "Business Press Construct 2008" - editie aniversara- acordat de Revista BUSINESS PRESS, "pentru aportul adus la dezvoltarea constructiilor si modernizarea infrastructurii din Capitala"
                           - 24 aprilie 2008 - Medalie acordata de Uniunea Scriitorilor cu ocazia aniversarii centenarului, "pentru sustinerea si promovarea culturii românesti"
                           - 23 iunie 2008 - DIPLOMA DE EXCELENTA conferita de Fundatia PanEuropa România "pentru activitatea sustinuta de promovare, protejare si sprijinire a artelor si culturii"
                           - 19 mai 2008 - DIPLOMA DE ONOARE conferita de Prea Fericitul Parinte Daniel, Arhiepiscop al Bucurestilor, Mitropolit al Munteniei si Dobrogei si Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, "pentru merite deosebite în pastrarea credintei si promovarea culturii crestine".
                          - 29 aprilie 2008 - DIPLOMA ANIVERSARA conferita de ASOCIATIA VETERANILOR DE RAZBOI DIN M.I.R.A. cu prilejul primei sarbatoriri a "Zilei Veteranilor de razboi din România"
                          - 24 aprilie 2008 - DIPLOMA ANIVERSARA conferita de ASOCIATIA NATIONALA A VETERANILOR DE RAZBOI DIN ROMÂNIA. cu prilejul primei sarbatoriri a "Zilei Veteranilor de razboi din România"
                         - 28 februarie 2008 - DIPLOMA DE EXCELENTA conferita de INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA "DEALU SPIRII" AL MUNICIPIULUI BUCURESTI , "pentru activitatea desfasurata în serviciul comunitatii, menita sa asigure protectia populatiei, bunurilor materiale, valorilor de patrimoniu si a factorilor de mediu, sa contracareze efectele dezastrelor naturale si tehnologice si sa initieze masuri de înlaturare a acestora"
                      - 1 ianuarie 2007- Cetatean al Europei - conferit de LIGA CULTURALA PENTRU UNITATEA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI pentru contributia adusa la promovarea europenismului, integrarea României si Bulgariei în Uniunea Europeana si sustinerea românitatii ca parte componenta a valorilor umanitatii.
                       - 3 aprilie 2006 - DIPLOMA ANIVERSARA conferita de JANDARMERIA ROMÂNA "cu prilejul împlinirii a 156 de ani de la înfiintarea Jandarmeriei Române "
                        - 07 Decembrie 2005 - DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINARII pentru implicarea deosebita în problematica antidiscriminare si pentru implementarea cu succes a proiectului "LUNA NEDISCRIMINARII ÎN SECTORUL 2"
                      - 9 mai 2005 - DIPLOMA SI MEDALIA JUBILIARA - conferite de ASOCIATIA NATIONALA "CULTUL EROILOR" "cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la victoria Natiunilor Unite Împotriva Coalitiei Hitleriste (1945- 9 mai 2005)"
                       -4-5 aprilie 2005 - DIPLOMA DE EXCELENTA - conferita de MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR AGENTIA NATIONALA ANTIDROG pentru implicarea activa si consecventa în activitatile de prevenire a consumului de droguri în rândul copiilor, elevilor si tinerilor din sector, precum si pentru remarcabila contributie în organizarea Conferintei Internationale DIMENSIUNEA SPIRITUALA ÎN TERAPIA PERSOANELOR DEPENDENTE DE DROGURI
                    - 03 decembrie 2004- DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de FEDERATIA INTERNATIONALA A COMUNITATILOR EDUCATIVE "pentru implicarea deosebita în apararea si respectarea drepturilor copiilor aflati în dificultate "
                      - 2 iulie 2004- DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de LIGA CULTURALA PENTRU UNITATEA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI ARHIEPISCOPIA SUCEVEI SI RADAUTILOR "pentru contributia adusa la omagierea voievodului Stefan cel Mare si Sfânt, cu prilejul împlinirii a 500 de ani de la intrarea la cele vesnice "
                     - Mai 2004 - PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI - conferita de Consiliul de Conducere a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri pentru lucrarea "Proiectul Structurii Sediului Administrativ si Consiliului Local - Primaria Sector 2 Bucuresti"
                    - 3 aprilie 2004 - DIPLOMA ANIVERSARA conferita de JANDARMERIA ROMÂNA "cu prilejul împlinirii a 154 de ani de la înfiintarea Jandarmeriei Române "
                    - 01 Februarie 2004 - DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de ASOCIATIA NATIONALA A VETERANILOR DE RAZBOI "pentru sprijinul deosebit acordat veteranilor de razboi din Filiala A.N.V.R. sector 2 Bucuresti "
                   - DIPLOMA DE MERIT conferita de Guvernul României - Departamentul pentru Relatii Interetnice pentru sprijinul acordat în organizarea manifestarii "Saptamâna diversitatii în România" care a avut loc în perioada 6-12 mai cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Comunitar de actiune pentru combaterea discriminarii
                   - 15 octombrie 2003 -DIPLOMA JUBILIARA conferita de Camera de Comert si Industrie a României si a Municipiului Bucuresti în semn de recunoastere pentru sprijinul primit si pentru deosebita colaborare TOPUL FIRMELOR DIN BUCURESTI Editia a X a 2003
                   - DIPLOMA pentru Dezvoltarea tehnologiilor informatice în administratia publica conferita de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - Facultatea de Administratie Publica pentru eficientizarea activitatii administratiei publice locale si îmbunatatirea relatiei -cetatean administratie prin " Informatizarea Directiei Venituri Buget Local"
                       -7-10 octombrie 2003 -CERTIFICATE OF APPRECIATION conferit de MINISTRY OF ADMINISTRATION AND INTERIOR for the great contribution brought to the civil protection system and towards the achievement of higher purposes in the management of the consequences of terrorist attacks, with significant consequences on society.
                        -20 septembrie 2003- DIPLOMA - conferita de PREFECTURA MUNICIPIULUI BUCURESTI - pentru cele mai ample actiuni de conservare si reabilitare a parcurilor si zonelor verzi, în cadrul programului "BUCURESTI, O CAPITALA CURATA"
                      - 05 ianuarie 2008 - DIPLOMA DE ONOARE conferita de FUNDATIA INTERNATIONALA "OMENIA" , "pentru contributia la promovarea omeniei, tolerantei si reconcilierii, pentru acte umanitare si pentru ajutorul oferit Bisericii"
                     - 29 noiembrie 2007 - DIPLOMA SI MEDALIA JUBILIARA conferite de COMITETUL DE INITIATIVA "NICOLAE BALCESCU" , "cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la moartea lui Nicolae Balcescu"
                   - August 2007- DIPLOMA DE ONOARE- conferita de PARLAMENTUL TINERILOR "pentru deosebitul sprijin acordat membrilor Parlamentului Tinerilor Sector 2 în toate proiectele derulate de acestia si pentru initiativa de a implica tinerii din comunitate în viata sectorului
                   - 20 martie 2008 -DIPLOMA - conferita de MINISTERUL EDUCATIEI CERCETARII SI TINERETULUI "pentru coordonarea si organizarea SIMPOZIONULUI INTERNATIONAL "PROTECTIA CONSUMATORULUI ÎN ECONOMIA DE PIATA" cu tema : "EGALITATEA DE SANSE A CONSUMATORULUI DIN SPATIUL EUROPEAN ÎN PERSPECTIVA CRESTERII CALITATII VIETII SI DEZVOLTARII DURABILE" organizat cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A PROTECTIEI CONSUMATORULUI"
                 - DIPLOMA DE ONOARE- conferita de AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR "ca recunoastere a contributiei aduse protejarii sanatatii, sigurantei si intereselor economice ale consumatorilor"
                - 12 decembrie 2005 - DIPLOMA- conferita de MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII pentru parteneriatul educational "Festivalul Sanselor Tale"
               - 15 octombrie 2007 - DIPLOMA conferita de COMITETUL OLIMPIC SI SPORTIV ROMÂN - ACADEMIA OLIMPICA ROMÂNA în calitate de PRESEDINTE DE ONOARE AL ACADEMIEI OLIMPICE ROMÂNE -FILIALA SECT. 2
               - 28 mai 2007 - Certificat de excelenta conferit de Asociatia MASTER Forum si CENTRAS pentru tenacitate, creativitate, spirit de echipa în activitatea de organizare a alegerilor Consiliului Local al Tinerilor din Sectorul 2 al Municipiului Bucuresti în cadrul proiectului derulat în parteneriat cu Primaria si Inspectoratul Scolar al Sectorului 2
                - 2007 - DIPLOMA DE MERIT conferita de INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA "DEALU SPIRII" AL MUNICIPIULUI BUCURESTI - pentru activitatea desfasurata în serviciul comunitatii, cu ocazia "Zilei Mondiale a Protectiei Civile" 2007
               - Mai 2005- DIPLOMA DE EXCELENTA - conferita de Camera de Comert si Industrie a României si a Municipiului Bucuresti pentru buna colaborarea cu CCIB în realizarea Concursului "VITRINA 2005-Sector 2"           
               - 23-24 aprilie 2007 - DIPLOMA - conferita de LICEUL TEORETIC "LUCIAN BLAGA" pentru "sprijinul acordat în derularea proiectului scolar Comenius 1 "Valorile olimpismului pentru tânarul european" si pentru organizarea activitatilor din cadrul Zilelor Olimpismului din 23-24 aprilie 2007"
              - 12-14 ianuarie 2007 - DIPLOMA DE MERIT conferita de SCOALA CU CLASELE I- VIII "JOSE MARTI" ca "semn de multumire si recunostinta pentru implicarea cu profesionalism si daruire în organizarea si desfasurarea CONCURSULUI INTERJUDETEAN DE MATEMATICA"
               - 11 ianuarie 2007 - DIPLOMA DE EXCELENTA - conferita de SOCIETATEA PENTRU ÎNVATATURA POPORULUI ROMÂN pentru sprijinul acordat la realizarea simpozionului national "Nicolae Labis" cu prilejul aniversarii a 140 de ani de la înfiintarea Societatii pentru Învatatura Poporului Român
              - 5 noiembrie 2006- DIPLOMA DE MERIT - conferita de AGENTIA NATIONALA PENTRU SPORT - "pentru contributia adusa la dezvoltarea sportului românesc în municipiul Bucuresti"
             - 14 octombrie 2006 - DIPLOMA DE ONOARE - conferita de ASOCIATIA MEDICILOR PENSIONARI DIN ROMÂNIA "SFÂNTUL LUCA" pentru " sprijinul deosebit acordat Asociatiei Medicilor Pensionari din România "Sf. Luca" "
             - 27 ianuarie 2006 - DIPLOMA DE EXCELENTA - conferita de SOCIETATEA CULTURALA FILARMONIA cu ocazia Premierei Nationale "Ifigenia în Aulida"
             - 7-8 noiembrie 2005 - DIPLOMA DE EXCELENTA- conferita de LICEUL TEORETIC " MIHAIL SADOVEANU" pentru permanenta sustinere a activitatilor didactice si interesul activ fata de preocuparile adolescentilor cu prilejul celei de-a 125 a aniversari a nasterii lui Mihail Sadoveanu.
             - 10 mai 2004- DIPLOMA DE ONOARE- conferita de LICEUL TEORETIC VICTOR BABES "pentru sprijinul acordat la dezvoltarea institutiei Liceul Teoretic Victor Babes "
             -17 iunie 2005 -DIPLOMA- conferita de MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII - Scoala cu clasele I-VIII nr. 25 pentru "implicarea si sprijinul deosebit acordat"
            - 14-22 decembrie 2003- DIPLOMA DE ONOARE- conferita de FEDERATIA ROMÂNA DE SAH cu ocazia Turneului International de Sah "Memorialul Revolutiei din Decembrie 1989
            - 20-22 mai 2005 - DIPLOMA DE ONOARE conferita de Federatia Româna de Sah - cu ocazia Jocurilor Nationale ale Persoanelor cu Handicap - Bucuresti 20-22 mai 2005
            - 23 decembrie 2004- DIPLOMA DE ONOARE- conferita de FEDERATIA ROMÂNA DE SAH cu ocazia Turneului International de Sah "Memorialul Revolutiei din Decembrie 89" editia a IIIa
DIPLOMA - conferita de Federatia Româna de Sah - pentru sprijinul deosebit acordat sahului
            -02 mai 2004- DIPLOMA - conferita de BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI "pentru sprijinul acordat activitatii de tineret "
           -26 octombrie 2001- DIPLOMA DE ONOARE - conferita de UNICEF "pentru sprijinul deosebit acordat la expozitia TU FELIX AUSTRIA"

A UITAT SA LE TREACA IN CV PE CELE DE LA SCOALA PRIMARA SAU, PROBABIL ACOLO NU A PRIMIT...

Publicat de col. (r) ing. Ceausu Gheorghe