duminică, 6 martie 2011

APEL

         Biroul Operativ al Filialei 1 Botoşani întrunit in şedinţa sa din 06 Martie 2011 a hotărât participarea la Mitingul de protest împotriva Noului Cod al Muncii pe care urmează să-şi asume răspunderea actualul guvern Boc 3 sau 4 că nu mai ştim al catelea o fi.
         Acţiunile se vor desfăşura in faţa prefecturii mâine 07 martie 2011 incepând cu ora 14.00.
         Facem apel şi pe această cale către toţi membrii noştri de sindicat, dar şi către simpatizanţi, să participe in număr cât mai mare pentru a solicita acestor Guvernanti să ne lase in pace.
         Să le spunem răspicat, să se ducă unde vor, dacă nu sunt in stare să ia măsuri de ieşire din recesiune, să nu ne mai încurce.
        Să lase pe alţii care sunt mai pricepuţi si care mai au încă respect faţă de acest popor urgisit , care doreşte să muncească dar nu are unde, fiind obligat să plece pe meleaguri străine, pentru a asigura un trai cât de cât decent pentru familiile lor.
        Să fim iar în stradă, cât mai mulţi, alături de poporul pe care l-am servit atâţia ani sub drapel.
        Să fim alături de cei mulţi şi acum la nevoie aşa cum am fost de atâtea ori in clipe mult mai grele.
       Armata e cu noi, cu intregul popor şi la bine şi la rău.
       Din păcate, retrăim iar clipe grele, dar împreună vom reuşi să invingem toate greutăţile, aşa cum am mai făcut-o de atâtea ori , în istorie.
       A venit clipa să fim din nou uniţi, să fim solidari cu noi , cu poporul, nu cu "tagma jefuitorilor".
      Cu siguranţă vom invinge "fiara portocalie" care a pus stăpânire pe tot ceea ce era mai bun şi sfânt in această ţară, dar numai în folosul ei.
       Doar uniţi vom invinge, indiferent de profesie, pregătire, vârsta, religie sau naţionalitate, toţi suntem datori să ne spunem păsul, să acţionăm uniţi pentru propăşirea şi eliberarea celor mulţi de sub imperiul nepăsării, inculturii, hoţiei şi imposturii.
       Au ajuns cei  nepregătiţi să ne conducă şi să ne mintă la tot pasul, promiţându-ne reformă, democraţie şi un trai mai bun, dar de fapt promovând arbitrariul, nerespectarea legii, a instituţiilor statului a simbolurilor naţionale, profanându-le, generalizând haosul, incurajând invrăjbirea şi dezbinarea  tuturor.
      Să demostrăm că suntem responsabili, si ne asumăm şi binele şi răul acestui popor, dar o facem in interesul tuturor si al întregii naţii.
      Honor et Patria! Vae victis!
Preşedintele Filialei 1 Botoşani a SCMD
Col(r) Mircea Comăneci